Säker webbplats

Om skönhetsguiden

Skönhetsguiden.se ägs och drivs av Venerolink AB och har som målsättning att erbjuda konsumenter jämförelser och tester av hälsorelaterade produkter. Vidare arbetar vi på skönhetsguiden.se kontinuerligt med att uppdatera oss vad gäller nya inkomna produkter inom segmentet.

Informationen på Skonhetsguiden.se är inte avsedd att ersätta medicinsk rådgivning. Tala alltid med vården om du har frågor om ett medicinskt tillstånd.

Skönhetsguiden deltar i ett antal affiliate-reklamprogram som är utformade för att ge ett sätt för webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till olika butiker. Skönhetsguiden är inte en del av någon butik som vi länkar till.

Venerolink AB grundades i samband med att två barndomsvänner valde att kliva av det säkra arbetstagarlivet och istället gå vår egna väg. Då båda två hade ett genuint intresse för IT och hälsa kom det sig naturligt att dra igång en webbplats med fokus på hälsa och välbefinnande. När skönhetsguiden startades under 2017 fanns det inte många hemsidor som fokuserade på att hjälpa konsumenter hitta rätt hälsoprodukter vilket ledde till att vi såg chansen till att bidra.

Hemsida

Venerolinks hemsida går att nå genom att klicka på den här länken.

Adress

Venerolink AB
Kungsgatan 41b
582 18 Linköping

Org. nr
559128-9151
  
E-post
info@venerolink.se

kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss kan du alltid maila oss till info@venerolink.se eller fylla i formuläret nedan.