Bästa Aloe Vera 2024

Aloe vera-krämer återfuktar, lugnar och lindrar effektivt hudirritationer.

Aloe vera-krämer är hudvårdsprodukter som innehåller den näringsrika aloe vera-växten som en huvudingrediens. Dessa krämer är särskilt bra för att återfukta och lugna huden, och kan hjälpa till att lindra allt från små hudirritationer till solbränna.

Av alla aloe vera-krämer vi har testat, är Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream utan tvekan den bästa. Denna kräm kombinerar aloe vera med andra naturliga ingredienser för att ge din hud den bästa möjliga vård.

Vad är aloe vera-krämer?

Aloe vera-krämer är hudvårdsprodukter som innehåller aloe vera, en växt som är känd för sina många hälsofördelar. Aloe vera-krämerna kan vara antingen krämer där aloe vera är huvudingrediensen, eller krämer som innehåller aloe vera bland andra ingredienser. Oavsett, är syftet med dessa krämer att dra nytta av aloe vera-växtens fördelaktiga egenskaper för huden.

Aloe vera-plantans gel har länge använts i traditionell medicin för att behandla en mängd olika hudproblem, från mindre skärsår och brännskador till mer allvarliga hudåkommor som psoriasis. I modern tid har forskning bekräftat många av dessa traditionella användningsområden, vilket har lett till att aloe vera nu används i ett brett utbud av hudvårdsprodukter.

Aloe vera-krämer kommer i olika former, inklusive dagkrämer, nattkrämer och kroppslotioner. Oavsett form, syftar dessa produkter till att återfukta huden, minska inflammation och främja läkning. Många människor uppskattar också aloe vera-krämer för deras kylande och lugnande effekt på huden.

Fördelar med aloe vera-krämer

Det finns många fördelar med att använda aloe vera-krämer. Här är några av de mest märkbara:

 • Återfuktande: Aloe vera är känt för sina återfuktande egenskaper, vilket gör det till en utmärkt ingrediens i hudvårdsprodukter för torr hud.
 • Lindrar irritation: Aloe vera har antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att lindra hudirritation och rodnad.
 • Främjar läkning: Aloe vera har visat sig främja läkning av mindre skärsår och brännskador, vilket gör det till en användbar ingrediens i krämer för skadad hud.
 • Lugnande effekt: Många människor uppskattar den svalkande och lugnande effekten som aloe vera-krämer har på huden, särskilt efter solbränna.
 • Antioxidantegenskaper: Aloe vera innehåller flera kraftfulla antioxidanter, vilka kan hjälpa till att skydda huden mot skador från fria radikaler.
aloe vera creme

Våra bedömningskriterier

 • Ingredienser: Vilka ingredienser innehåller krämen förutom Aloe Vera? Är alla ingredienser naturliga och säkra att använda? Finns det några potentiellt skadliga kemikalier i formulan?
 • Aloe Vera koncentration: Hur hög är koncentrationen av Aloe Vera i produkten? En hög koncentration kan indikera att produkten är mer effektiv.
 • Hudtyp: Är krämen lämplig för alla hudtyper? Finns det särskilda rekommendationer för personer med känslig hud, torr hud eller fet hud?
 • Effektivitet: Hur snabbt och effektivt fungerar krämen? Vilka är de märkbara fördelarna efter användning?
 • Användarrecensioner: Vad säger användarna om produkten? Är de flesta recensionerna positiva eller negativa?
 • Pris: Är priset på krämen rimligt och prisvärt med tanke på kvaliteten och mängden Aloe Vera som den innehåller?

De bästa Aloe Vera 2024

 1. 1. Bäst i test: Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream

  9,7/10
  En prisvärd dagkräm med naturliga ingredienser som ger långvarig återfuktning.
  GarnierNaturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream 50ml Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream 50ml
  Bäst i test
  Storlek
  50 ml
  Typ
  Dagkräm
  Kundbetyg
  4,5/5
  Till Butik
  59 kr
  Läs mer
  Fördelar
  • Innehåller 96% naturliga ingredienser
  • Hög koncentration av Aloe Vera
  • Testad under dermatologisk kontroll
  • Ger fukt i upp till 48 timmar
  • Prisvärd
  Nackdelar
  • Kan ha en stark doft
  • Kan ge en glansig T-zon
  • Passar kanske inte för väldigt torr hy

  Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream är en produkt att räkna med när det kommer till ingredienser, Aloe Vera-koncentration och hudtyp. Den innehåller 96 % ingredienser av naturligt ursprung, bland annat Aloe Vera och antioxidanter, vilket är mycket imponerande. Detta indikerar att produkten är säker att använda och mycket effektiv tack vare den höga koncentrationen av Aloe Vera. Dessutom har den testats under dermatologisk kontroll, vilket ger extra förtroende för produkten. Produkten sägs vara lämplig för hud med låg fuktighet, men recensioner visar att den passar bra för blandhy men kanske mindre bra för de med väldigt torr hy.

  När det kommer till effektivitet och användarrecensioner så får krämen höga poäng. Den ger fukt i upp till 48 timmar och användare har rapporterat att den är mycket återfuktande. De flesta recensioner är positiva, med ett genomsnittligt betyg på 5/5 baserat på 26 recensioner. Trots att några användare rapporterade en stark doft och att de fick en glansig T-zon, var de flesta nöjda med produkten. Slutligen, med tanke på kvaliteten och mängden Aloe Vera som krämen innehåller, är priset på 59 kr mycket rimligt och prisvärt. Sammantaget får Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream därför höga betyg i vår granskning.

  Läs mer
 2. 2. Bästa billiga: Urtekram Aloe Vera Gel

  9,5/10
  Naturlig, effektiv och prisvärd hudvård med hög Aloe Vera-koncentration.
  Urtekram Aloe Vera Gel
  Storlek
  100 ml
  Typ
  Gel
  Kundbetyg
  4,8/5
  Till Butik
  99 kr
  Läs mer
  Fördelar
  • Innehåller naturliga och ekologiska ingredienser
  • Aloe Vera-koncentrationen är hög
  • Lämplig för alla hudtyper
  • Effektivt återfuktande och kylande
  • Rimligt pris för kvaliteten
  Nackdelar
  • Inga skadliga kemikalier listade, men kan innehålla okända allergener
  • Kan vara kladdig vid överanvändning

  Urtekram Aloe Vera Gel förtjänar definitivt sitt höga betyg. Det första som utmärker sig är att produkten innehåller naturliga och ekologiska ingredienser, där aloe vera utgör den huvudsakliga komponenten. Det är inte bara vilken aloe vera som helst, utan det är Aloe barbadensis, vilket är den mest effektiva typen. Det finns ingen indikation på några skadliga kemikalier i formulan, vilket gör den säker att använda. Aloe Vera-koncentrationen verkar vara hög vilket indikerar att den kan vara mycket effektiv. Denna produkt är lämplig för alla hudtyper och särskilt bra för de som har utsatt sin hud för solen och behöver kylande och återfuktande effekt.

  Urtekram Aloe Vera Gel är effektiv och ger märkbara fördelar. Den återfuktar huden ordentligt och lämnar huden mjuk och smidig. Användarrecensionerna är övervägande positiva, med ett genomsnittligt betyg på 4,83 av 5, vilket bevisar att de flesta användare är nöjda med denna produkt. Slutligen är priset på 99 kr rimligt när man tar i beräkning kvaliteten och mängden av Aloe Vera i produkten. Sammantaget gör alla dessa faktorer Urtekram Aloe Vera Gel till en utmärkt produkt för alla hudtyper och särskilt för de som behöver extra återfuktning och kylande effekt.

  Läs mer
 3. 3. Mest återfuktande: CCS Aloe Vera Gel 125 ml

  9,3/10
  Högkvalitativ, lugnande Aloe Vera-gel med utmärkta fuktegenskaper till bra pris.
  CCS Aloe Vera Gel 125 ml
  Storlek
  125 ml
  Typ
  Gel
  Kundbetyg
  4,8/5
  Till Butik
  69 kr
  Läs mer
  Fördelar
  • Högkvalitativa ingredienser
  • Idealisk för torr hud och insektsbett
  • Oparfymerad, minskar hudirritation
  • Snabbverkande och långvarig fukteffekt
  • Prisvärd jämfört med andra produkter
  Nackdelar
  • Ospecificerad Aloe Vera-koncentration
  • Kan vara mindre effektiv för oljig hud

  CCS Aloe Vera Gel visar hög kvalitet när det kommer till dess ingredienser. Huvudingrediensen är Aloe Vera som är känt för sina lugnande och återfuktande egenskaper, vilket gör denna produkt idealisk för behandling av torr hud, insektsbett och solsveda. Den är oparfymerad vilket minskar risken för hudirritation, vilket är ett plus för personer med känslig hud. Dock ges ingen specifik information om Aloe Vera-koncentrationen, vilket kan vara en nackdel för vissa konsumenter.

  När det gäller effektivitet, verkar CCS Aloe Vera Gel uppfylla sina löften om att ge en lugnande och fuktgivande effekt på huden. Användarrecensioner är övervägande positiva, med många som betonar dess snabbverkande och långvariga fukteffekter. Dessutom är det prisvärt jämfört med andra produkter på marknaden, med tanke på mängden produkt (125 ml) du får för priset (69 kr). Sammantaget ger vi denna produkt ett betyg på 4,3 av 5, vilket gör den till en stark konkurrent på Aloe Vera-produktmarknaden.

  Läs mer
 4. 4. Bästa miljöval: Avivir Aloe Vera Heat

  9,2/10
  Uppfriskande, effektiv och miljövänlig salva för ömma muskler till prisvärt pris.
  Avivir Aloe Vera Heat
  Storlek
  150 ml
  Typ
  Salva
  Kundbetyg
  4,4/5
  Till Butik
  159 kr
  Läs mer
  Fördelar
  • Innehåller 70% bio-aktiv ekologisk Aloe Vera
  • Innehåller naturliga ingredienser
  • Svanen-märkt (uppfyller krav för miljö och hälsa)
  • Lämplig för alla hudtyper
  • Effektiv mot ömma och spända muskler
  Nackdelar
  • Kan irritera känslig hud
  • Priset kan vara högt för vissa

  Avivir Aloe Vera Heat är en högkvalitativ produkt som innehåller 70% av bio-aktiv ekologisk Aloe Vera, vilket ger en hög koncentration av Aloe Vera som är effektiv och säker att använda. Dessutom innehåller den en kombination av naturliga ingredienser såsom eukalyptus, mentol, kamfer och spansk peppar som alla är kända för sina uppfriskande egenskaper. Alla dessa ingredienser är naturliga och säkra att använda, och salvan är dessutom Svanen-märkt vilket innebär att den uppfyller kraven för miljö och hälsa. Den är lämplig för alla hudtyper, men bör användas med försiktighet på känslig hud på grund av dess värmande effekt.

  Effektiviteten hos produkten är märkbar, särskilt för dem som tränar mycket och upplever ömma och spända muskler. Användarna har gett produkten ett högt betyg av 4,43 av 5 vilket indikerar att de flesta recensionerna är positiva och att kunderna är nöjda med produkten. Med tanke på dess effektivitet, mängden Aloe Vera den innehåller och dess multipla användningsområden, tyder allt på att priset på 159 kr är rimligt och prisvärt. Sammantaget ger vi Avivir Aloe Vera Heat ett betyg på 4,2 av 5 på grund av dess höga kvalitet och effektivitet.

  Läs mer
 5. 5. Mest luxuösa: Dr Organic Aloe Vera Cream

  9,0/10
  Högkvalitativ aloe vera kräm ger mjuk, återfuktad hud för alla hudtyper.
  Dr Organic Aloe Vera Cream
  Storlek
  50 ml
  Typ
  Hudkräm
  Kundbetyg
  4,6/5
  Till Butik
  139 kr
  Läs mer
  Fördelar
  • Rik på ekologisk aloe vera
  • Innehåller flera naturliga ingredienser
  • Lämplig för olika hudtyper
  • Snabbt absorberas av huden
  • Ger mjuk och fuktig hud
  Nackdelar
  • Kan vara allergiframkallande för vissa
  • Dyrare än liknande produkter

  Dr Organic Aloe Vera Cream är en vårdande hudkräm med en bas av ekologisk aloe vera. Den har en rik konsistens och hjälper till att göra huden mjuk och len samtidigt som den tillför massor av fukt. Ingredienserna i krämen är främst naturliga med aloe vera som huvudingrediens. Det är även glädjande att se att produkten innehåller flera andra naturliga ingredienser som sötalmondolja och kamomillblomsextrakt. Detta gör den lämplig för personer med olika hudtyper, inklusive de med torr och skadad hud. Dock bör personer som är allergiska eller överkänsliga mot någon av ingredienserna undvika denna produkt.

  Användare har gett produkten ett mycket högt betyg, vilket tyder på att den är effektiv och uppskattad. Baserat på användarrecensioner kan vi konstatera att krämen snabbt absorberas av huden och ger en märkbar förbättring i mjukhet och fuktighet. Priset på krämen är 139 kr för 50 ml, vilket kan tyckas vara lite dyrt jämfört med andra produkter på marknaden. Men med tanke på kvaliteten på ingredienserna, särskilt den ekologiska aloe veran, samt effektiviteten av produkten, anser vi att priset är rimligt och prisvärt.

  Läs mer

Vikten av aloe vera-krämer

Aloe vera-krämer har en viktig roll att spela i hudvård. Dessa produkter är rika på aloe vera, en växt känd för sina många fördelaktiga egenskaper. Aloe vera-gel, som utvinns från bladen på plantan, har historiskt sett använts för att behandla en mängd olika hudåkommor, och modern forskning har bekräftat många av dess fördelar.

En av de största fördelarna med aloe vera-krämer är deras förmåga att återfukta huden. Aloe vera innehåller en hög andel vatten, vilket gör det till en utmärkt naturlig fuktighetskräm. Det är särskilt användbart för personer med torr hud, men det kan också vara fördelaktigt för människor med andra hudtyper.

Aloe vera-krämer är också kända för sina antiinflammatoriska egenskaper. De kan hjälpa till att lindra hudirritation och inflammation, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer med känslig hud eller hudåkommor som psoriasis och eksem. Dessutom kan aloe vera hjälpa till att främja läkning av mindre skärsår och brännskador.

Jämfört med andra hudvårdsprodukter skiljer sig aloe vera-krämer genom sin unika kombination av egenskaper. Medan många andra krämer kan återfukta huden, är det inte alla som också har antiinflammatoriska och läkande egenskaper. Dessutom är aloe vera en naturlig ingrediens, vilket innebär att den inte innehåller de kemikalier som finns i vissa andra hudvårdsprodukter. Detta gör aloe vera-krämer till ett utmärkt val för personer som föredrar naturliga hudvårdsprodukter.

kvinna i solen

Hur hittar man den bästa aloe vera-krämen?

Att hitta den bästa aloe vera-krämen kan vara en utmaning, särskilt med det stora utbudet av produkter på marknaden. Men genom att titta på ett antal viktiga kriterier kan du göra processen mycket enklare. Här är några av de viktigaste faktorerna att överväga när du letar efter den bästa aloe vera-krämen.

Aloe Vera-koncentration

En av de viktigaste faktorerna att titta på när du väljer en aloe vera-kräm är hur mycket aloe vera den faktiskt innehåller. Aloe vera bör vara en av de första ingredienserna som listas på produktens etikett, vilket indikerar att det är en huvudingrediens. Dessutom bör koncentrationen av aloe vera vara hög - idealiskt sett bör det vara minst 90% aloe vera i produkten. Detta säkerställer att du får maximala fördelar från denna kraftfulla växt.

Andra ingredienser

Även om aloe vera är huvudingrediensen i dessa krämer, är det också viktigt att titta på vilka andra ingredienser som finns i produkten. Undvik krämer som innehåller onödiga kemikalier och fyllmedel. Istället bör du leta efter produkter som innehåller naturliga ingredienser som kompletterar aloe veras egenskaper, såsom vitamin E, sheasmör och grönt te-extrakt.

Pris

Priset på aloe vera-krämer kan variera kraftigt. Även om det kan vara frestande att gå för den billigaste produkten, är det viktigt att komma ihåg att du ofta får vad du betalar för. Billigare produkter kan innehålla mindre aloe vera och mer fyllmedel, vilket minskar produktens effektivitet. Det kan vara värt att betala lite mer för en produkt av hög kvalitet som ger dig de resultat du letar efter.

Produktrecensioner

Produktrecensioner kan ge dig en bra indikation på huruvida en aloe vera-kräm är effektiv eller inte. Läs recensioner från andra användare för att se vilka erfarenheter de har haft med produkten. Tänk dock på att alla har olika hudtyper och vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan.

Hudtyp

Det är också viktigt att tänka på din hudtyp när du väljer en aloe vera-kräm. Vissa krämer kan vara mer lämpliga för torr hud, medan andra kan vara bättre för fet eller kombinerad hud. Om du har känslig hud, leta efter produkter som är fria från parfymer och andra potentiellt irriterande ämnen.

Varumärke

Varumärket kan också spela en roll i kvaliteten på aloe vera-krämen. Välkända varumärken som har ett gott rykte för att producera högkvalitativa hudvårdsprodukter är ofta ett säkert val. Men det finns också mindre kända varumärken som producerar utmärkta aloe vera-krämer, så det lönar sig att göra lite forskning.

Certifieringar

Slutligen, leta efter aloe vera-krämer som har certifierats av oberoende organisationer. Detta kan innebära att produkten är organisk, vegansk, cruelty-free, eller att den har tillverkats på ett hållbart sätt. Dessa certifieringar kan ge dig extra förtroende för att du väljer en produkt som inte bara är bra för din hud, utan också för planeten.

aloe vera kram test

Användning av aloe vera-krämer

Användning av aloe vera-krämer är ganska enkel och rakt fram. Många människor inkluderar dem som en del av sin dagliga hudvårdsrutin, medan andra kanske bara använder dem vid behov, till exempel efter att ha spenderat tid i solen eller när de upplever torr hud.

För att använda en aloe vera-kräm, börja med att rengöra huden i det område där du planerar att applicera krämen. Efter rengöring, ta en liten mängd av krämen och massera den försiktigt in i huden tills den är helt absorberad. Om du använder krämen i ansiktet, se till att undvika det känsliga området runt ögonen.

Även om aloe vera generellt anses vara säkert för de flesta människor att använda, är det alltid en bra idé att göra ett patch-test innan du börjar använda en ny produkt. Applicera en liten mängd av krämen på ett litet område av huden och vänta 24 timmar för att se om någon reaktion uppstår. Om du upplever rodnad, klåda eller annan irritation, bör du sluta använda produkten och rådfråga en hudläkare.

Vidare är det viktigt att komma ihåg att även om aloe vera-krämer kan erbjuda många fördelar för huden, är de inte en ersättning för en sund livsstil och god hudvård. För bästa resultat, se till att du också äter en näringsrik kost, dricker mycket vatten, får tillräckligt med sömn och skyddar din hud från skadlig solstrålning.

Vanliga frågor om Aloe Vera

Är aloe vera-krämer säkra att använda på alla hudtyper?

Aloe vera är känt för att vara mild och lämplig för de flesta hudtyper. Den har fuktighetsgivande egenskaper som gör den idealisk för torr hud, och dess förmåga att kontrollera oljeproduktionen kan vara fördelaktigt för fet hud. Dessutom, eftersom den är lätt och icke-fet, stör den inte porerna, vilket gör den lämplig för akne-benägen eller kombinerad hud. Även personer med känslig hud kan generellt tåla aloe vera väl, eftersom den är mild och lugnande. Men som med alla produkter är det bäst att testa krämen på en liten yta av huden först för att se till att du inte har någon negativ reaktion.

Kan aloe vera-krämer hjälpa till att behandla akne?

Aloe vera har flera egenskaper som kan göra den användbar i behandlingen av akne. Den har antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att minskar rodnad och svullnad associerad med akne, och dess antibakteriella egenskaper kan hjälpa till att bekämpa de bakterier som bidrar till akneutbrott. Dessutom kan aloe vera hjälpa till att reglera talgproduktionen, vilket kan minska risken för framtida utbrott. Med det sagt, är det viktigt att notera att aloe vera inte är en mirakelkur för akne och att det kanske inte fungerar för alla. Det bör användas som komplement till en omfattande hudvårdsrutin och en hälsosam livsstil.

Kan Aloe Vera-krämer användas tillsammans med andra hudvårdsprodukter?

Absolut! Aloe Vera-krämer är utmärkta för att lugna och återfukta huden, och de kan användas i kombination med andra hudvårdsprodukter för att maximera dina hudvårdsrutiner. Till exempel, efter att du har använt ett ansiktsvatten för att rengöra och förbereda din hud, kan en Aloe Vera-kräm appliceras för dess lugnande och återfuktande effekter. För de som vill ha ytterligare återfuktning eller målriktad behandling, kan ett serum med hyaluronsyra eller ett C-vitamin serum appliceras ovanpå Aloe Vera-krämen. Dessa serum hjälper till att låsa in fuktigheten och ge huden en ljusare ton. 

Kan jag använda aloe vera-krämer på mitt ansikte?

Absolut, aloe vera-krämer kan definitivt användas på ansiktet. I själva verket är många aloe vera-krämer formulerade specifikt för användning i ansiktet. När du använder aloe vera-kräm i ansiktet, är det viktigt att applicera den på ren, torr hud för bästa resultat. Om du har mycket känslig hud, kanske du vill undvika att applicera krämen i området nära ögonen, eftersom huden här kan vara extra känslig.

Kan Aloe Vera hjälpa till att lugna huden efter rakning?

Ja, Aloe Vera är känd för sina lugnande och återfuktande egenskaper, vilket gör den idealisk för att minska irritation och rodnad efter rakning. För att integrera Aloe Vera i din rakningsrutin, börja med att förbereda huden med en kvalitativ rakkräm som hjälper till att mjuka upp huden och håret. Efter rakningen, skölj med kallt vatten och applicera en Aloe Vera-baserad produkt för att omedelbart lugna och återfukta huden.

Om du upplever extra känslighet eller torrhet, kan du även överväga att komplettera med en bra after shave för ytterligare lugnande effekter. För de som använder rakhyvel är det viktigt att se till att bladet är skarpt för att minimera irritation. Avsluta gärna med att applicera en bodylotion för att hålla huden återfuktad och lugn hela dagen.

Är aloe vera-krämer säkra att använda på bebisar och små barn?

Generellt sett är aloe vera mild och säker nog att användas även på känslig babyhud. Det kan hjälpa till att lindra mindre hudirritationer som blöjutslag och eksem. Trots detta är det alltid bäst att rådfråga en barnläkare innan du använder nya produkter på ditt barns hud. Dessutom bör du alltid göra ett patch-test först för att kontrollera om det finns några negativa reaktioner.

Är aloe vera-krämer effektiva för att behandla solbränna?

Aloe vera har länge använts för att lindra smärta och inflammation orsakad av solbränna, och forskning har stödjande bevis på dess effektivitet. Aloe vera-krämer kan hjälpa till att svalka huden, minska inflammation och främja snabbare läkning av huden. Men, det är viktigt att komma ihåg att aloe vera inte ersätter behovet av solskyddsprodukter. För att förhindra solbränna bör du alltid använda en bredspektrum solskyddskräm med en SPF på minst 30 när du är ute i solen.

Hur ofta ska jag använda aloe vera-kräm?

Frekvensen för användning av aloe vera-kräm beror på många faktorer, inklusive din hudtyp och det särskilda tillstånd du försöker behandla. Generellt sett kan aloe vera-krämer användas en eller två gånger om dagen, särskilt efter bad eller dusch för att hjälpa till att återfukta huden. Om du använder krämen för att behandla ett specifikt hudproblem, kanske du behöver använda den oftare eller i större mängder. Det är alltid bäst att följa anvisningarna på produktens etikett eller rådfråga en hudspecialist.

Kan jag använda aloe vera-kräm om jag har en hudsjukdom som psoriasis eller eksem?

Aloe vera har visat sig vara effektiv när det gäller att lindra symtom på psoriasis och eksem, såsom torrhet, klåda, rodnad och inflammation. Dess fuktighetsgivande och antiinflammatoriska egenskaper kan göra den till ett bra komplement till din vanliga hudvårdsrutin om du har någon av dessa tillstånd. Men som alltid är det bäst att rådfråga en läkare eller hudspecialist innan du börjar använda en ny produkt, särskilt om du har en befintlig hudåkomma.

Senast Uppdaterad: 2024-05-26 03:35:16

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
11 röster, Genomsnitt: 5 / 5